bistro slider 1
bistro slider 2
bistro slider 3
bistro slider 4
bistro slider 5

BISTRO

Bistro Cafe Amoom îşi pune deja amprenta pe harta celor mai apreciate localuri din Bucureşti.
Situat într-o zonă selectă, pe Strada Zăgazului 21, ONE Herăstrău Plaza, Amoom oferă fiecărui oaspete care îi calcă pragul o experienţă senzorială şi culinară premium, cu specific oriental fusion.

Bucătăria îndrăzneaţă şi rafinată, bazată pe tradiţiile culinare de top din Orientul Mijlociu, simţul artistic, bunul gust, atmosfera liniştită, ospitalitatea şi profesionalismul personalului sunt doar câteva elemente care fac din Amoom alegerea nr 1.

Pe fundalul unei muzici discrete, oaspeţii noştri savurează băuturi fine şi consuma unele dintre cele mai vestite şi iubite specialităţi orientale din toate timpurile.
O zi perfectă la Amoom poate începe cu o cafea cu cardamom preparată tradițional la ibric, alături de binecunoscuta baklava cu nucă şi fistic, sau orice altă specialitate din variata noastră gama de produse.

Meniul conceput special pentru a răsfăţa toate simţurile poate fi consultat aici.

Te aşteptam cu drag să ne calci pragul, de luni şi până duminică, între orele 08.00 – 22.00.

Pentru a face o rezervare, pe terasa sau în interiorul localului, apelează numărul de telefon: 0752 031 437.

Dacă îţi doreşti să te bucuri de specialităţile noastre şi acasă sau dacă vrei să le oferi în dar celor apropiaţi ţie, atunci te invităm să consulţi secţiunea Shop pentru a plasa o comandă online cu livrare la adresa menţionată de tine (București sau Ilfov) sau cu ridicare personală din local.
Poți comanda de asemenea apelând numărul de telefon: 0733 696 224.

Coșul tău
Nu există nici un produs în coșul tău.