Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Locul din București cu cel mai bun meniu de brunch și cele mai faine detalii

0 comments
Locul din București cu cel mai bun meniu de brunch și cele mai faine detalii
Brunch-ul ca masă, dar și ca mod de petrecere a timpului, câștigă din ce în ce mai multă popularitate în România. În continuare vei afla informații despre cea mai populară locație din capitală care servește cel mai bun brunch și unde te vei bucura de un meniu complex și rafinat.

Brunch – descoperă rețete autentice și rafinate delicatese orientale

Deși brunch-ul provine din cultura anglo-saxonă, acesta devine din ce în ce mai popular în diverse părți ale lumii, inclusiv în România. La noi, acest lucru nu este deosebit de surprinzător - predispus la nebunia de weekend și de ani de zile obișnuiți cu al doilea mic dejun, ne convingem cu ușurință de ceva care este o combinație pricepută între micul dejun și prânz, cu o abordare mai puțin ortodoxă a duratei sale și cu o atitudine mai liberă față de consumul de alcool. 

Un brunch tipic nu este altceva decât o combinație de alimente sățioase, cafea stimulatoare și o băutură relaxantă. Ouăle sunt aproape obligatorii aici, cea mai populară dintre cafele în restaurantul Amoom din capitală este cafeaua cu cardamon la ibric, iar printre băuturi domnesc cocktail-urile. Pe scurt, un brunch ar trebui să fie gustos, casual și sățios. 

Amoom – restaurantul cu cel mai bun meniu de brunch

Nu va fi o exagerare să spunem că Amoom este un loc rafinat, intim și primitor - indiferent dacă vii aici pentru un prânz casual, o gustare de seară cu prietenii sau o cină planificată cu familia, toată lumea va pleca de aici plină și fericită. Gradul de satisfacție este influențat de mulți factori, precum ingrediente naturale din România, Iran, India și Vietnam.

În meniul Amoom veți găsi preparate care sunt o combinație perfectă de mic dejun și prânz și care au la bază ouă în diverse variante. De exemplu, puteți servi la București brunch mic dejun - benedict cu bacon și cheddar, cu somon afumat cu brie cu trufe, cu ardei copți sau cu avocado. Poți servi ouă și în rețete de shakshuka sau ouă turcești și te asigurăm - fiecare versiune merită încercată! De remarcat sunt și preparatele dulci, fie diverse tipuri de dulciuri orientale, înghețată sau mousse-uri, precum cel cu lavandă sau cu cafea și cardamom.

Nu te lăsa uimit atât de ușor - merită să lași puțin spațiu pentru o selecție mare de Baklava sau pentru unul dintre numeroasele tipuri de cocktail-uri, unele mai cunoscute, precum și  altele de inspirație libaneză, în care arrakul, apa de trandafir, siropul cu rozmarin sau apa tonică cu ghimbir sunt ingrediente de bază.

În concluzie, fie că ajungi aici pentru brunch sau pentru orice alt preparat oriental din meniul Amoom, rafinamentul acestui loc, diversitatea preparatelor, servirea impecabilă și atmosfera deosebită te vor face să revii de fiecare dată!



Tags :

Leave A Comments

Postări asemănătoare