TERMENI ȘI CONDIȚII

Compania care administreaza site-ul www.amoom.ro, denumit in continuare “Vanzator” este SC SPRING PROD COM SRL, numita in continuare amoom.ro, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/9041/1994 si avand Codul Unic de Inregistrare 5636069 cu sediul in Bucuresti, Sector 5, Splaiul Independentei, Nr. 17, Bloc 101, tronson 4, Parter si punct de lucru in Str. Zagazului 21 nr. 21, sector 1, Bucuresti
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. amoom.ro isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului amoom.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Prin accesarea site-ului amoom.ro, folosirea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii SC SPRING PROD COM SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC SPRING PROD COM SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

1. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului amoom.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC SPRING PROD COM SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC SPRING PROD COM SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care doriti sa raportati incalcarea drepturilor de autor scrieti-ne la contact@amoom.ro.

2. Accesul la informatiile de pe site
SC SPRING PROD COM SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul amoom.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC SPRING PROD COM SRL fara acordul prealabil scris al acesteia. Folosirea fara acordul scris al SC SPRING PROD COM SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. SC SPRING PROD COM SRL nu trimite e-mailuri spam.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. SC SPRING PROD COM SRL nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria raspundere.

SC SPRING PROD COM SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. De aceea fiecare comanda va fi confirmata inainte de considerarea ei cu consultantul de vanzari. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). SC SPRING PROD COM SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. SC SPRING PROD COM SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul amoom.ro. SC SPRING PROD COM SRL nu raspunde de eventualele defectiuni/neconcordante ale produselor comercializate de firmele colaboratoare. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC SPRING PROD COM SRL oricarui client in cazul nelivrarii, a livrarii necorespunzatoare sau in orice alta situatie ce poate interveni, este valoarea sumei incasate de SC SPRING PROD COM SRL de la acest client cu referire la comanda reclamata. Conform OUG 34/2014, art. 16, lit. d) si e), SC SPRING PROD COM SRL este exceptata de la obligatia de a trimite clientilor sai informatiile privind service-ul postvanzare si garantiile oferite.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi
Preturile prezentate includ TVA (20% si 9%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare
SC SPRING PROD COM SRL poate livra produsele catre clientii sai prin soferul companiei, prin Fan Courier. Termenul de livrare este a doua zi de la plasarea comenzii.
Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna prin mail contact@amoom.ro.
Livrarea produselor are o arie de extindere nationala, insa, la cererea clientilor, magazinul amoom.ro poate onora si comenzi cu expediere internationala. SC SPRING PROD COM SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea este gratuita la orice comanda de peste 100 lei, pentru Bucuresti și Ilfov. Pentru livrari internationale pretul transportului va fi calculat in functie de fiecare comanda in parte. SC SPRING PROD COM SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC SPRING PROD COM SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va reveni dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Limitarea raspunderii pentru plata
Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua:
a. online, cu cardul, pe platforma amoom.ro
b. cash la ridicare din localul Amoom, strada Zagazului 21
SC SPRING PROD COM SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin: a) prin transfer bancar, caz in care dovada platii trebuie trimisa catre SC SPRING PROD COM SRL la adresa de e-mail contact@amoom.ro.; b) plata online cu cardul, prin intermediul procesatorului de plati MobilPay. (www.mobilpay.ro).Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SC SPRING PROD COM SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, inclusiv transportul aferent, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

7. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor
Utilizatorii care viziteaza site-ul amoom.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera prin intermediul mijloacelor de contact. SC SPRING PROD COM SRL isi rezerva dreptul de a ignora comentariile si mesajele cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

8. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul amoom.ro este gazduit de serverele unei terte companii. Societatea SC SPRING PROD COM SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. SC SPRING PROD COM SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului amoom.ro. De asemenea, in caz de nefunctionare a siteului datorata firmei de gazduire SC SPRING PROD COM SRL nu poarta nici o raspundere. SC SPRING PROD COM SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul amoom.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Date personale
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email contact@amoom.ro.
Pe site-ul amoom.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea SC SPRING PROD COM SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC SPRING PROD COM SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

10. Litigii si dispozitii finale
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC SPRING PROD COM SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre SC SPRING PROD COM SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare pe raza municipiului Bucuresti. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile site-ului amoom.ro

Coșul tău
Nu există nici un produs în coșul tău.