Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Sărbătoriți cu noi ultima noapte din 2022

SHINE & GLOW! New Year’s Eve.

Sărbătoriți cu noi ultima noapte din 2022 și lăsăți-vă seduși de Shine & Glow!La Amoom am organizat o seară elegantă și plină de divertisment. Muzică live cu Cristina Lazăr și DJ Chistian care vă va încânta cu melodiile de top de astăzi, precum și hiturile de altădată. De asemenea, vom dansa pe ritmul Darbuka Show By Mircea Eremia. Delectați-vă cu Amoom special Dinner Buffet și bucurați-vă de un amestec de gastronomii internaționale contemporane, Lebanesse, Seafood Cousine și, bineînțeles, Nezze & Antipaste. Ne place să vă îndulcim noaptea cu dulciurile care deja ne caracterizează. Lăsăți-vă vrăjiți de culorile, aromele și texturile de la Fushion Candy Bar-ul nostru! Am conceput un bufet pentru toate gusturile, la calitatea cu care v-am obișnuit, pentru a crea o experiență culinară memorabilă.Pentru o noapte memorabilă, nu poate lipsi serviciul Premium open bar, cu cocktailuri create special de către noi pentru voi sau cocktailuri clasice, alături de o gamă largă de băuturi spirtoase puternice.Avem totul pregătit pentru ultima noapte a anului. Fiți oaspeții noștri speciali și petreceți alături de noi o noapte unică!

Events & Candybar

Each of the sweets you will find in Amoom contains oilseeds such as pistachios, almonds, walnuts and sesame seeds. Their sweetness and delicacy make Amoom desserts truly irresistible.

Own Laboratory

Our sweets are created in our own laboratory, where we combine Lebanese delicacies with Western flavors such as chocolate. We reinterpret ourselves every day so that everyone who visits us can have the best of two cultures, in one bite.

Concept

Candy Bar by Amoom is a concept to satisfy all desires, tastes and aromas. We assure you, one bite will never be enough.

Menu

reservation?

You can make a reservation on the terrace or in the restaurant at 075031437.

Locatie

Amoom ONE Herăstrău Amoom by the PoolAmoom Victoriei