Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Povestea Noastră

0 comments
Povestea Noastră
Amoom este o poveste ce s-a născut în inima Levantului, pe străzile cosmopolitane ale Beirutului, în souk-urile vibrante ale Marrakeshului, în fiecare casă bogată în suflet și căldură a Ammanului.
Spațiile noastre sunt concepute pentru a reprezenta esență noastră în fiecare centimetru. Mâncărurile noastre sunt realizate cu ingrediente de calitate.
Pentru prepararea selecției de Oriental Fusion Candy Bar folosim apă de trandafir și apă de flori de portocal, fistic în Iran, nucă din România, susan și ghee din India, caju din Vietnam. Acestea vor face că experiență să fie una nu numai plăcută pentru papilele gustative, dar și pentru restul simțurilor.
Nu suntem recunoscuți doar pentru gastronomia excelență. Ambientul localului nostru este gândit astfel încât clienții noștri să se simtă cât mai aproape de bucătăria libaneză.
Culoarea verde predominantă reprezintă conexiunea Orientului Mijlociu cu frumusețea țărilor europene. Finisajele de marmură și lemn oferă un sentiment plăcut și cald în fiecare centimetru.
Calitatea designului interior și exterior, va va seduce să aveți o experiență gastronomică complete și memorabilă.
Iluminarea este un punct cheie, de aceea, în Amoom, ne-am gândit la importantă unei atmosfere individuale pentru fiecare masă.
Tags :

Leave A Comments

Postări asemănătoare