Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Sărbătoriți cu noi ultima noapte din 2022

SHINE & GLOW! New Year’s Eve.

Sărbătoriți cu noi ultima noapte din 2022 și lăsăți-vă seduși de Shine & Glow!La Amoom am organizat o seară elegantă și plină de divertisment. Muzică live cu Cristina Lazăr și DJ Chistian care vă va încânta cu melodiile de top de astăzi, precum și hiturile de altădată. De asemenea, vom dansa pe ritmul Darbuka Show By Mircea Eremia. Delectați-vă cu Amoom special Dinner Buffet și bucurați-vă de un amestec de gastronomii internaționale contemporane, Lebanesse, Seafood Cousine și, bineînțeles, Nezze & Antipaste. Ne place să vă îndulcim noaptea cu dulciurile care deja ne caracterizează. Lăsăți-vă vrăjiți de culorile, aromele și texturile de la Fushion Candy Bar-ul nostru! Am conceput un bufet pentru toate gusturile, la calitatea cu care v-am obișnuit, pentru a crea o experiență culinară memorabilă.Pentru o noapte memorabilă, nu poate lipsi serviciul Premium open bar, cu cocktailuri create special de către noi pentru voi sau cocktailuri clasice, alături de o gamă largă de băuturi spirtoase puternice.Avem totul pregătit pentru ultima noapte a anului. Fiți oaspeții noștri speciali și petreceți alături de noi o noapte unică!

Events & Candybar

Fiecare dintre dulciurile pe care le veți găsi în Amoom conține semințe oleaginoase precum fistic, migdale, nuci și semințe de susan. Dulceața și delicatețea lor fac deserturile Amoom cu adevărat irezistibile.

Laborator propriu

Dulciurile noastre sunt create în propriul nostru laborator, unde combinăm delicatese libaneze cu arome occidentale precum ciocolata. Ne reinterpretăm în fiecare zi, astfel încât toți cei care ne vizitează să aibă tot ce este mai bun din două culturi, dintr-o singură mușcătură.

Concept

Candy Bar de la Amoom este un concept care să satisfacă toate dorințele, gusturile și aromele. Vă asigurăm că o singură mușcătură nu va fi niciodată suficientă.

Te așteptăm la noi

Rezervare?

Poți face o rezervare la terasă sau în restaurant la 075031437.

Locatie

Amoom ONE Herăstrău Amoom by the PoolAmoom Victoriei