Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Povestea noastră

Amoom este o poveste care s-a născut în inima Levantului, pe străzile cosmopolite din Beirut, în vibrantele souk-uri din Marrakech, în fiecare casă bogată în suflet și căldură din Amman.

Rafinament și tradiție

Diversitatea preparatelor culinare de top şi calitatea premium pusă la dispoziţia oaspeţilor, spaţiul rafinat, intim și primitor, amabilitatea personalului, servirea impecabilă şi atmosfera deosebită sunt cartea de vizită Amoom. Prin fiecare specialitate propusă, Amoom te transpune în istoria culinară a celor mai renumite şi rafinate delicatese orientale. Gustul desăvârşit are la baza rețetele autentice transmise din generație în generație, iar savoarea exotică este dată de ingrediente naturale din România, Iran, India şi Vietnam.

Măiestrie şi Pasiune

Delicatesele sunt preparate artizanal, cu măiestrie şi pasiune, tocmai din dorința de a păstra textura, calitatea și modul de preparare, oferind astfel fiecărui oaspete o adevărată călătorie a simţurilor. Bucătăria orientală, desăvârșită prin gust și texturi, te vor face cu siguranţă să te reîntorci pentru a te bucura încă o dată de o experienţă autentică. Te invităm să ne descoperi pe Strada Zăgazului 21, ONE Herăstrău Plaza, de luni până duminică, între orele 09:00 – 23:00. Poţi face rezervare în interiorul localului sau pe terasă apelând numărul de telefon: 0752 031 437. Dacă îţi doreşti să comanzi online produsele noastre premium o poţi face accesând secţiunea „Shop” sau apelând numărul de telefon: 0752.031.437.

Livrarea o facem chiar noi

Livrare si retur

Livrarea se face doar in București și împrejurimi în limita a 15 km

Condiții de returnare

Tot ce trebuie să faci este să ne returnezi cel puțin trei sferturi din produs iar noi în maxim 7 zile îți vom returna suma achitată.

Detalii livrare

Livrarea se face de obicei a doua zi după plasarea comenzii și este gratuită.