Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Amoom are acum o nouă locație, strada Victoriei 222

0 comments
Amoom are acum o nouă locație, strada Victoriei 222
Datorită succesului de care Amoom s-a bucurat, ne-am hotărât să fim mai aproape de clienții fideli, planul nostru de extindere este în derulare. În curând venim cu și mai multe surprize. Deschidem și alte locații.

Amoom își așteaptă clienții în noua locație din strada Victoriei 222  cu cele mai delicioase preparate 

Amoom este considerat de toți cei care i-au trecut pragul un restaurant intim, primitor și rafinat. Indiferent dacă îl alegi pentru o cină cu prietenii, pentru un prânz sau pentru a savura un desert cu gust neașteptat, cu siguranță vei pleca de aici fericit și, cel mai important, sătul. 

Ingredientele folosite pentru realizarea preparatelor sunt naturale și provin din România, Vietnam, Iran, India sau alte țări din orient celebre. Acestea și pasiunea pe care o punem în gătirea bucatelor sunt detaliile care oferă personalitate, gust autentic și savoare de neuitat tuturor produselor pe care le oferim, cu dragoste, clienților noștri. 

Și în noua locație ne gândim la toți, cei ce iubesc deserturile libaneze. De aceea am pregatit o varietate mare de preparate -  dulciuri orientale, mouss-uri și înghețată - care vor răsfăța simțurile. Binecunoscutele dulciuri cu lavandă, migdale, fistic, cardamom sau cafea sunt prezente în meniul nostru, iar selecția mare de Baklava te va impresiona cu siguranță.

Meniul Amoom combinația perfectă de mic dejun și prânz 

Preparatele realizate din ingrediente proaspete și condimente ce le pune în valoare aromele au la bază ouă, brânză, legume și verdețuri gătite în moduri diferite. Un mic dejun poate fi alcătuit din ouă Benedict cu șuncă, Benedict brie cu trufe sau croissante cu jambon și Cheddar, oricare variantă va încânta senzorial chiar și pe cei mai pretențioși dintre consumatori. 

Cei ce îşi doresc să se bucure de răsfăţ culinar total pot alege din meniu preparate precum: Omleta Gorgonzola pufoasă, servită cu mix de salată și pâine prăjită, Trio Oriental,  Platoul distins cu humus, labneh şi celebra salată de vinete mutabal, acompaniate de felii generoase de pâine prăjită, Platoul de brânzeturi acompaniate de fructe uscate sau una dintre salatele cu somon afumat, ou poșat și bacon, preparate ce se remarcă prin gust memorabil. 

Dacă te numeri printre cei care apreciază un desert cu personalitate, cu siguranță, trebuie să încerci pancakes-urile cu nutella şi mascarpone ori pe cele cu fructe roșii şi îngheţată. Oricare sortiment este selectat, papilele gustative vor fi răsfăţate pentru că preparatele sunt asezonate cu condimente speciale ce asigură savoare distinsă. Tot în categoria deserturi inedite, pot fi amintite şi preparatele: budincă cu banane sau budincă cu mere și îngheţată care vor impresiona prin texturile delicate şi arome rafinate. 

Baklava vedetea în meniul Amoom! 

Textura ușor crocantă a foilor fine, suculența interiorului oferită de siropul de zahăr la care se adaugă de aromele distinse ale fisticului mărunțit fac ca baklavalele să fie atât de îndrăgite. În fiecare baklava punem pasiune și ingrediente specifice și oferim clienților ocazia să testeze aromele autentice ce au adus faimă patiseriei levantine. 

La Amoom vei avea parte de combinații inedite, de inovație și vei descoperi o împreunare a bucătărie orientale cu cea europeană sau mediteraneană. Vei putea încerca preparate gustoase, sănătoase, gătite cu dragoste din ingrediente premium.

Rețetele folosite sunt transpuse fidel în fiecare delicatesă și toate bunătățurile sunt preparate cu multă atenție. Crema de lapte, siropul de zahăr, foietajul crocant, toate sunt pregătite cu mare atenție, cu scopul de furniza o experiență orientală autentică la fiecare degustare. 

Cafea parfumată, simplă sau condimentată cu cardamom, Latte Flavored și multe alte sortimente în meniul Amoom!

Cafeaua rămâne un preparat cu care ne mândrim, dar şi o băutură care va completa o masă perfectă! În meniul Amoom din noua locaţie din strada Victoria 222 clienții sunt întâmpinaţi cu cafea sau alte băuturi pe bază de cafea  - Latte flavoured , Coconut Raffaello Frappe, Yogurt Ice Cream Frappe, Cookies and Cream Frappe - toate obținute din boabe bine prăjite și proaspăt măcinate. Vestita cafea cu cardamom preparată la ibrik va încânta senzorial toate simțurile. Aceasta poate fi servită simplă, cu apă sau alături de un desert distins, indiferent de preferinţe și pofte gustul ei se dezvăluie captivant. 

În noua locație, strada Victoria 222 vei găsi deja celebrele noastre dulciuri orientale. Meniul propus, Oriental Fusion & Classic Baklava, va satisface cele mai rafinate și pretențioase preferințe. Nu aștepta, vizitează-ne și lasă-ți simțurile să se răsfețe cu arome sofisticate!  

Tags :

Leave A Comments

Similar Posts